Ny singel med värmländska countryartisten Erika Jonsson . ”Lastbil 7-5 (Queen of Highway)” release 21/4 på Spotify

Hon är unik och lyhörd. Lyssnar på sina fans som få andra. Nu släpper hon musik på svenska igen! Hon har tills idag streamat över tjugo miljoner gånger på Spotify! Hon heter Erika Jonsson och levererar countryrock som aldrig förr. Den 21/4 släpper hon nya låten ”Lastbil 7-5 (Queen of Highway)”

Det var efter Erikas stora sommarturné 2019, då hon besökte 50-talet platser i Sverige och Norge strax innan pandemin bröt ut, som det blev totalt tyst på telefonen hemma hos Erika. Inte en spelning under en lång tid. Det var då hon bestämde sig då för att ta lastbilskort. När hon var klar och kört upp, fick Erika direkt arbete på ett åkeri i Gävle där hon fick fast anställning under hela pandemin. Idag alternerar Erika turnerandet som Sveriges okrönta countrydrottning med att köra lastväxlare i norra Sverige.

Erika Jonsson har släppt fyra album sedan 2015. Det sista släppet var i juni 2022 med plattan ”Rootless” på engelska. Hennes stora hit är ”Sången om Värmland” som snart passerar tio miljoner streams enbart på Spotify är hennes stora låt som blev en viral succé redan 2014 på Facebook. I sommar är det dags för en turné i Skandinavien, där ett par stora countryfestivaler är redan inbokade i Sverige och Norge (se bifogad turnéplan). Den 1/4 medverkade och Erika Jonsson på Västsveriges största countryfestival inomhus ”West Coast Country Festival” på Åby travet i Mölndal utanför Göteborg.

Mer info om Erika på https://erikajonsson.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close