Särskolan ihop med Viktoria Widelius bjöd på härlig underhållning i Gullmarsskolans aula.

Idag blev jag inbjuden till aulan på Gullmarsskolan för att bevittna en dansshow ”Scenen är vår” med Särskolan och elever mellan 6-18 år. Det var Viktoria Widelius, danspedagog och koreograf som hade tränat med eleverna på Särskolan på Gullmarsskolan.

Viktoria är uppväxt i Fjällbacka och driver där idag Widelius Dansstudio samt inredningsbutiken Victory Home & Design i Fjällbacka. Hon har 27 års erfarenhet av dansundervisning är gästlärare på olika skolor i Värmland och Bohuslän och jobbar även som konståkningslärare och konståkningsdomare. Någon känner säkert igen Viktoria ifrån programmet Robinson där hon medverkade 2021.

Anhöriga var inbjudna till showen

Det blev en jättefin show där anhöriga var inbjudna för att se showen. Viktoria hälsade alla välkomna och sedan drog showen igång i full fart. Eleverna i Särskolan eller Anpassad skola som det kommer att byta namn till hade fått välja en låt av sin favoritartist och fick sedan dansa till den.

Carola, Newkid, Arvingarna, Jerry Williams och Loreen var några av artisterna som eleverna sjöng och dansade till och Viktoria fanns hela tiden med på scenen. Publiken på plats applåderade så det stod härliga till och man såg på eleverna hur roligt de tyckte att detta var.

Efter konserten blev det en pratstund där publiken lovordade showen och det var nog inte sista gången som Viktoria Widelius gjorde en scenshow med Särklassen på Gullmarsskolan. Bra jobbat eleverna, Viktoria och alla ledare med mera. Efter showen så fick de duktiga eleverna en påse var av Viktoria med lite överraskningar i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close