Jon Henrik Fjällgren trollband ett fullsatt Östraboteatern i Uddevalla

Jon Henrik Fjällgren bjöd på en kväll att minnas. Med ett fullsatt Östraboteatern i Uddevalla trollband Jon Henrik Fjällgren publiken på ett magisk sätt. Man blir verkligen berörd av Jon Henrik och hans jojk och det blir magiskt när han sprider och visar sin kärlek till den samiska musiken.

Det applåderades starkt under hela kvällen och det bjöds även på musik av John Lennon och Johnny Cash. 2 1/2 timme varade konserten, men tiden gick så fort denna aprilkväll som efter publikens massiva jubel bjöd på extranummer. Jon Henrik fick även publiken att jojka.


Vann talang 2014

Efter att Jon Henrik vann Talang så har det bara fortsatt för Jon Henrik och idag är han en av Sveriges populäraste artister och drar fulla hus på sitt turnerande. Han har medverkat i Melodifestivalen tre gånger och nu senast 2023 tillsammans med Arc North och Adam Woods med bidraget ”Where You Are” (Sávežan) och tog sig direkt till final genom att vinna deltävlingen.

Medverkade i Stjärnorna på Slottet

2018 vann han Lets Dance och 2020 medverkade han även i Stjärnornas Stjärna. Han var även med i Stjärnorna på Slottet där även Carolina Gynning, Pia Johansson och Anja Lundqvist och Lars Lerin medverkade och där stjärnkocken Tareq Taylor lagade maten.

Efter konserten tackade Jon Henrik och bandet för sig.

Medmusikanter på scenen var: Oscar Hagsten – Trummor, Simon Stenström – Gitarr/sång, Christoffer Nordenström – piano/sång, Fredrik Jangdin – Bas/sång och Tobias Lundgren – Sång.

Här kan du läsa mer om Jon Henrik Fjällgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close