Bilder från Fiskebäckskils Tennisklubb och finaldagen av Björn Borgs Pokal.

Idag var det finaldagen på tennistävlingen Björn Borgs Pokal. Det har varit cirka 150 deltagare i olika åldrar som spelat tennis på grusbanorna i Fiskebäckskil. Det har varit lite väderproblem så en del matcher fick flyttas till Lysekil och Uddevalla men jag har träffat föräldrar idag till några av barnen som varit med och tävlat och de ger tävlingen högsta betyg. IMG_9421 Jag var intresserad av hur det gick för klassen med 11-åringar där bl.a. Björn och Patricias Borgs son Leo skulle försvara sin titel från förra året. Jonas Björkmans son var också med och spelade. Ordförande Albin Gustafsson berättar att den yttersta sverigeeliten av 11-åringar var på plats. Leo Borg mötte på söndagsmorgonen Lukas Ramér-Olofsson och vann den semifinalen. I finalen mötte Leo kompisen Rasmus Boding och vann i 2 raka set.

IMG_9631
Leo Borg.
IMG_9610
Rasmus Boding.

IMG_9613 IMG_9640 IMG_9649

IMG_9780

Leo Borg tog också hem dubbeltiteln ihop med Lukas Ramer-Olofsson. Efter finalen var det prisutdelning och det var ingen mindre än Björn Borg som delade ut priser till de som spelat klart sina matcher. Ena veckan delar han ut pris till Nadal i Paris och nästa är han och familjen på plats i Fiskebäckskil och delar ut pris här. Det är stort.

IMG_9820
Björn och Patricia.

IMG_9931

IMG_9954
Ordförande Ahlbin Gustafsson lämnar över en present till Björn som Ralf Karlsson har gjort.

IMG_9974

IMG_1955

Efter prisutdelningen så skrev Björn Sin autograf på bollplanket.

IMG_0021

IMG_0035

IMG_0061

IMG_0072

IMG_1971

Ni kan läsa mer om Fiskebäckskils Tennisklubb på Facebook eller deras hemsida.

https://www.facebook.com/FiskebackskilsTennisveckaBjornBorgsPokal?fref=ts

http://www.tennisfesten.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close